Image Map

#TutElimdenÖrgütlen çağrımız İzmir’den yükseldi

♀️DİSK Kadın Komisyonu 8 Mart 2026 programı kapsamında DİSK’li kadınlar Konak’ta bir yürüyüş ve İzmir SGK Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

5 Mart perşembe günü gerçekleşen yürüyüşe ve basın açıklamasına DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu da katıldı.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu İzmir SGK İş Müdürlüğü önünde yaptığı açıklamada evde-işte çalışan, hayatı yeniden üreten kadınları örgütlenmeye çağırdı.

 

Genel Başkanımız Arzu Çerkezoğlu Konak’taki yürüyüş ve basın açıklamasının ardından DİSK’li kadınlarla birlikte 8 Mart etkinliklerine katıldı.

Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği “Kadın ve Emek” başlıklı 8 Mart etkinliğinde DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ile beraber konuşmacı olarak yer aldı. 

Genel Başkanımız Arzu Çerkezoğlu DİSK Genel İş İzmir 7 nolu şubenin kadın komisyonu tarafından düzenlenen 8 Mart etkinliğine katıldı. #TutElimdenÖrgütlen 

Cumhuriyet

Cumhuriyet

Nefes

ITUC ETUC