Image Map

DİSK Genel Sekreteri Musa Çam, 13. Genel Kurulu'nda aday olmayacağını açıkladı…

Konfederasyonumuz Genel Sekreteri Musa Çam, 15-17 Şubat 2008’de yapılacak DİSK 13. Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıkladı!

 

1-2 Şu bat 2008’de Bolu’da yapılan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu’nda yaptığı duygu yüklü konuşmasında DİSK yönetimine aday olmayacağını açıklayan Genel Sekreterimiz Musa Çam şunları söyledi:

 

1993’ten 2000 yılına kadar DİSK Ege Bölge Temsilciliği görevinde bulundum. 2000 yılında yapılan DİSK 11. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu’na seçildim. 2002 yılından itibaren günümüze kadar da DİSK Genel Sekreterliği görevimi sürdürmekteyim.

 

Konfederasyonumuzun kurulduğu 1967’den günümüze kadar benimle birlikte 9 genel sekreter görev yapmıştır. 2. Genel Sekreterimiz Kemal Sülker’den sonra en uzun görev yapmanın mutluluğu içindeyim.

 

Görevde bulunduğum süre içinde DİSK’in kuruluş ilkelerine, tüzük ve genel kurur kararlarına uygun bir yönetim gösterdiğime inanıyorum.

 

15-17 Şubat 2008’de yapılacak 13. Genel Kurul’da sağlık sorunlarım ve İstanbul’da yaşamak istememe gerekçem nedeniyle aday olmayacağımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Verdiğim bu kararın anlayışla karşılanacağını umut ediyor, bundan sonra gönüllü ve hiçbir beklentim olmadan Konfederasyonumuz ve üye sendikalarımızın emrinde olduğumu bildirmek istiyorum.

 

İNADINA SENDİKA!

İNADINA DİSK!

ITUC ETUC