Torba Yasa’nın geri çekilmesi için DİSK bugün işyerlerinden alanlara çıktı!

25 yaş altı ve 50 yaş üstü işçilerin kıdem tazminatı, ihbar tazminatı ve emeklilik hakkını gasp etmeye yönelik torba yasa tasarısına karşı işyerlerindeki eylemlerin ardından DİSK, “KIDEM TAZMİNATIMA, EMEKLİLİK HAKKIMA, ÇOCUKLARIMIN HAKLARINA DOKUNMA!”, “TORBA YASA GERİ ÇEKİLSİN!” sloganlarıyla alanlara çıktı.

Kadıköy

Kadıköy – DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu: Bu akşam bu yasa geri çekilmezse yarın TBMM kapısındayız! Bu ülkede bu topraklarda son bir DİSK’li kalana kadar direneceğiz, direneceğiz, direneceğiz!

Ankara – DİSK Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çalışkan “Torba Yasa Geri Çekilsin” dedi. Emeğimizin, alınterimizin hakkını alacağız. Bugüne kadar gasp edilen haklarımızı da bir bir geri alacağız!

Ankara

Çukurova

Çukurova – İktidarı ülkenin dört bir yanından birkez daha uyarıyoruz: Çocuklarımızın emanetinin ve geleceğimizin gasp edilmesine sessiz kalmayacağız!

Diyarbakır

Eskişehir

Eskişehir’den ve Gaziantep’ten Meclise seslendik. Kıdem tazminatımıza ve emeklilik hakkımıza dokunmayın. Yasayı geri çekin!

Gaziantep

Kocaeli

Kocaeli – DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu: “Ülkeyi şirket gibi yönetiyorlar…”

Manisa