Image Map

DİSK’li kadınlar meydanlardan haykırmaya devam ediyor: ILO 190 onaylansın!

DİSK Kadın Komisyonu’nun ILO’nun 190 sayılı İşyerinde Şiddet ve Taciz Sözleşmesi’nin onaylanması için başlattığı kampanya İstanbul Kadıköy ve Kocaeli’deki basın açıklamalarının ardından İzmir, Adana, Lüleburgaz ve Diyarbakır’daki eylem ve etkinliklerle devam etti.   

İZMİR 

İzmir Konak’ta coşkulu ve kitlesel bir yürüyüşün ardından gerçekleşen basın açıklamasına DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu da katıldı. Çerkezoğlu burada yaptığı konuşmada ILO 190’ın onaylanması ve İstanbul Sözleşmesi’nin uygulanması için işyeri işyeri, meydan meydan kadın dayanışmasını ve mücadeleyi büyütmeye DİSK’li kadınların kararlı olduğunu ifade etti ve eylemlerin süreceğini söyledi.

ADANA

DİSK Kadın Komisyonu Adana Seyhan’da Barış Anıtı önünden seslendi: #ILO190Onaylansın İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı kanun etkin bir biçimde uygulansın!

LÜLEBURGAZ

DİSK Kadın Komisyonu’nun ILO’nun 190 sayılı İşyerinde Şiddet ve Taciz Sözleşmesi’nin onaylanması için başlattığı kampanya kapsamında Lüleburgaz’da basın açıklaması düzenlendi.

DİYARBAKIR

 DİSK’li kadınlar Diyarbakır kadın semt pazarından, kadın pazarcılarla seslendi #İstanbulSözleşmesindenVazgeçmiyoruz #ILO190Onaylansın

KOCAELİ’DEKİ KADIN EYLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL KADIKÖY’DEKİ KADIN EYLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

BirGünKadın

Cumhuriyet

Evrensel

İzGazete

İzmir9Eylül

Lüleburgaz Görünüm

Lüleburgaz Görünüm

HürFikir Lüleburgaz

ITUC ETUC